Our Services

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Πρωτοποριακός σχεδιασμός ιστοσελίδων, υψηλή αισθητική και χρηστικότητα με χρήση των τελευταίων τεχνολογιών. Η πολύχρονη εμπειρία και η δημιουργικότητα στον τομέα της ψηφιακής δημιουργίας θα καταφέρει να δημιουργήσει μια μοντέρνα δουλειά που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας συνδυάζοντας το εικαστικό μέρος με την λειτουργικότητα.

 

 

ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Basic
To Πακέτο Basic χρησιμοποιεί απλό html και αποτελεί λύση για μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν μια οικονομική αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπη και λειτουργική παρουσία στο διαδίκτυο.

Δωρεάν κατοχύρωση ονόματος (domain name).

Δωρεάν φιλοξενία (web hosting) για ένα έτος.

Δωρεάν τεχνική υποστήριξη για ένα έτος.

Εταιρική παρουσίαση, σελίδες πλήρους παρουσίασης προϊόντων, σελίδα φόρμας επικοινωνίας για καταχώρηση στοιχείων πελάτη αλλά και για σχόλια – παραγγελίες του (offline), σελίδα παρουσίασης προσφορών, τοποθέτηση σε μηχανές αναζήτησης, Δέκα (10) λογαριασμοί e-mail, απομακρυσμένη διαχείριση του e-mail (web mail).

Advance
Το πακέτο Advance αποτελεί λύση για μεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούν μια οικονομική αλλά και ταυτόχρονα πρωτότυπη και λειτουργική παρουσία στο διαδίκτυο.

Δωρεάν κατοχύρωση ονόματος (domain name).

Δωρεάν φιλοξενία (web hosting) για ένα έτος.

Δωρεάν τεχνική υποστήριξη για ένα έτος.

Εταιρική παρουσίαση (Ιστορικό, στόχοι, φιλοσοφία εταιρείας και ποιοτικά χαρακτηριστικά), σελίδες πλήρους παρουσίασης προϊόντων (ονομασία, κωδικός, χαρακτηριστικά, φωτογραφίες, τιμές), σελίδα παρουσίασης προσφορών, δημιουργία ιστοσελίδας σε δύο γλώσσες, σελίδα φόρμα επικοινωνίας για καταχώρηση στοιχείων πελάτη αλλά και για σχόλια – παραγγελίες του (offline), τοποθέτηση σε μηχανές αναζήτησης, Δέκα (10) λογαριασμοί e-mail, απομακρυσμένη διαχείριση του e-mail (web mail).

Business
To Πακέτο Business αποτελεί την ιδανική λύση για επιχειρήσεις που επιθυμούν μια δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο. Παρέχει τη δυνατότητα πλήρους διαχείρισης της ιστοσελίδας από την ίδια την επιχείρηση.

Δωρεάν κατοχύρωση ονόματος (domain name).

Δωρεάν φιλοξενία (web hosting) για ένα έτος.

Δωρεάν τεχνική υποστήριξη για ένα έτος.

Εταιρική παρουσίαση (Ιστορικό, στόχοι, φιλοσοφία εταιρείας και ποιοτικά χαρακτηριστικά), σελίδες πλήρους παρουσίασης προϊόντων (ονομασία, κωδικός, χαρακτηριστικά, φωτογραφίες, τιμές), σελίδα παρουσίασης προσφορών, σελίδα κύριων κατηγοριών, σελίδα υποκατηγοριών, πολύ απλό και φιλικό περιβάλλον διαχείρισης της δυναμικής ιστοσελίδας για: προσθήκη, αφαίρεση, αλλαγή προϊόντων – κειμένων – φωτογραφιών – τιμών, δημιουργία ιστοσελίδας σε δύο γλώσσες, σελίδα φόρμα επικοινωνίας για καταχώρηση στοιχείων πελάτη αλλά και για σχόλια – παραγγελίες του (offline), στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας 24 ώρες το 24ωρο, τοποθέτηση σε μηχανές αναζήτησης, Πενήντα (50) λογαριασμοί e-mail, απομακρυσμένη διαχείριση του e-mail (web mail).

E-Shop
To Πακέτο e-Shop απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις πληροφορικής.

Search Engine Optimization

Μια εξειδικευμένη τεχνική την οποία χρησιμοποιούμε για την προώθηση των ιστοσελίδων σας στις μηχανές αναζήτησης (στο Google, στο Yahoo κ.α.) προκειμένου να επιτύχουμε όσο στο δυνατόν υψηλότερες θέσεις στα φυσικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για εκείνες τις λέξεις που χρησιμοποιούν οι πελάτες σας για να βρουν τα προιόντα ή τις υπηρεσίας σας.

Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανάλυση της δομής, του κώδικα και του περιεχομένου των ιστοσελίδων σας, την οργάνωση και την πλοήγηση του website αλλά και τις πρακτικές των ανταγωνιστών σας προκειμένου να κάνουμε τις απαραίτητες παρεμβάσεις και τροποποιήσεις που θα οδηγήσουν στην επιτυχία.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

Η παρουσία στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης είναι καθοριστική για την επιτυχία του website σας, αφού έχει παρατηρηθεί ότι οι χρήστες επιλέγουν να επισκεφθούν μόνο εκείνα που βρίσκονται στις πρώτες 1-3 σελίδες των φυσικών αποτελεσμάτων.

Μια υψηλή θέση στα φυσικά αποτελέσματα μέσω του SEO σας διασφαλίζει :

Συνεχή ροή επισκεπτών και κατά συνέπεια υποψήφιων πελατών με χαμηλότερο κόστος σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μορφή internet marketing. Ένας ακόμη παράγοντας που αναδεικνύει την αξία του Search Engine Optimization είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών επιλέγει να επισκεφθεί τα websites που παρουσιάζονται στα φυσικά αποτελέσματα έναντι των πληρωμένων καταχωρήσεων. Η επίτευξη υψηλών θέσεων σε μία μηχανή αναζήτησης δεν είναι πάντα εύκολη και σε ορισμένες περιπτώσεις εφικτή καθώς εκατομμύρια websites «μάχονται» έχοντας τον ίδιο στόχο, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ανταγωνιστικές φράσεις-κλειδιά. Η σωστή και συνεχής όμως εφαρμογή της τεχνικής SEO μπορεί να διασφαλίσει την μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας. Παρακολουθούμε και ανανεώνουμε συνεχώς τη μεθοδολογία μας ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε σημαντική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι κυριότερες μηχανές αναζήτησης καταχωρούν και αξιολογούν τα websites.

Η μεθοδολογία μας για την προώθηση των ιστοσελίδων σας στις μηχανές αναζήτησης περιλαμβάνει :

Καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης στις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης όσον αφορά στην κατάταξη του website σας. Ανάλυση ανταγωνισμού σχετικά με τις πρακτικές που εφαρμόζουν οι βασικότεροι ανταγωνιστές σας. Μελέτη και επιλογή των καταλληλότερων λέξεων-φράσεων που θα προσελκύσουν τους υποψήφιους πελάτες σας. Βελτίωση του περιεχομένου και της δομής του website σας΅με προτάσεις και παρεμβάσεις, για να γίνει πιο ελκυστικό στις μηχανές αναζήτησης, αλλά και στους χρήστες. Καταχώρηση των ιστοσελίδων σας στις μηχανές αναζήτησης όπως το Google και το Yahoo και τους online καταλόγους στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς επίσης και σε σχετικά websites. Παρακολούθηση και αξιολόγηση της εξέλιξης των θέσεων που καταλαμβάνει το website σας σε σχέση με τις επιθυμητές λέξεις. Καταγραφή και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων με την υπηρεσία Google Analytics καθώς είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε την ανταποδοτικότητα της επένδυσης σας.